Om oss

Vi i Superflytte vil hjelpe deg effektivt, både med tanke på å frakte dine ting raskt, men også på en trygg måte.

Superflytte vil sørge for at du som kunde er fornøyd med vår innsats når jobben er gjort, og vi vil alltid prioritere deres behov.

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb, vi kommuniserer og lytter til kundene våre, og vi snakker norsk, så slipper vi unødvendig tid på oversetting og tegnspråk.

Med konkurransedyktige priser og god utholdenhet vil vi være et godt alternativ når du velger flyttebyrå.
Vi tar ikke kveldstilegg og mva er inkludert i våre priser.

Under har vi laget en liten gjennomgang av hvordan flytteprosessen foregår

Steg 1 - Pakking

Første steg når man flytter er å pakke ned tingene, her er det viktig å ta noen forhåndsregler, det er lurt å merke eskene slik at det er lettere å plassere de på riktig rom.
Det er lurt å beskytte skjøre gjenstander, spesielt ting som glass, her kan du f.eks bruke aviser.

Steg 2- Opplasting

Når vi laster ting inn i bilen, er det viktig å tenke på hvor mye man skal frakte, på den måten har vi et bilde av hvordan vi skal få plass til mest mulig uten å ta unødvendige ekstraturer.

Sikring er også viktig i denne prosessen, vi bruker tepper og stropper, samt at vi plasserer tingene strategisk for at frakten skal bli håndtert på en best mulig måte.

Steg 3 - kjøring

Vi er erfarne sjåfører, vi kjører uansett årstid. Her er det viktig å tenke på hvor tung lasten er, og hvordan lasten er plassert.

Steg 4 - Innflytting

Her er den største utfordringen at inngangen for dine møbler passer inn, dvs at døråpninger som var greie å flytte store ting inn i det forrige huset, nødvendigvis ikke går like lett inn hvis det nye huset har smalere inngangsparti.
Her er vi ofte kreative, vi har vært bort i å fjerne vinduer, demontere møbler etc
Ellers er det viktig å ta hensyn til ryggen, selvom du ikke løfter veldig tunge ting, så kan repeterende løft være skadelig hvis du ikke bruker riktig teknikk, hold gjenstander nærme kroppen og løft med bena.

Bortsett fra tunge ting og vriene manøvreringer så er resten plankekjøring, spesielt hvis du har husket å markere eskene så de kommer til rett rom.

Steg 5 - Vasking

Det er viktig å etterlate huset du flytter fra rent! Her er det viktig å starte øverst, deretter jobbe seg nedover. Daglig leder

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept